Aktualno

Vabilo na brezplačne webinarje - Upravljanje z energijo

Upravljanje z energijo v energetsko intenzivnih podjetjih 022

Vabljeni na brezplačne webinarje na temo Upravljanje z energijo v energetsko intenzivnih podjetjih 022, ki jih organizira Borzen d.o.o.

Webinarji bodo potekali po naslednjem urniku: 

 

10.11. med 10. in 13. uro

Energetski pregled, energetsko knjigovodstvo in poročanje ter vodenje projektov


17.11. med 10. in 13 uro

Energetska učinkovitost in OVE v industriji

 

24.11. med 10. in 13. uro

Optimizacija delovanja sisemov OVE-URE ter EU skladi in nepovratna sredstva

 

1.12. med 10. in 13. uro

Sistemi upravljanja z energijo v industriji

 

Udeleženci se bodo seznanili z energetskimi pregledi, energetskim knjigovodstvom in vodenjem projektov; delovanjem sistemov na področju OVE in URE; energetsko učinkovitostjo in sistemi upravljanja z energijo ter obnovljivimi viri energije v industriji.

Usposabljanje je organizirano kot del stalnega poklicnega usposabljanja v skladu s 6. členom Zakona o arhitekturi in inženirski dejavnosti (Uradni list RS, št. 61/17). Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Več o vsebini webinarjev in predavateljih si lahko preberete na spletni povezavi:

http://www.trajnostnaenergija.si/Trajnostna-energija/Informirajte-se/Dogodki/Upravljanje-z-energijo-v-energetsko-intenzivnih-podjetjih-022

Spletni seminarji so brezplačni, vendar je prijava obvezna na: https://docs.google.com/forms/d/1vlSShuYRK_S120r0Mxi2DeBxrLeVhemG-qmSOkFrwnc/viewform?edit_requested=true